Formålsmetoden

Oct 31, 2019
 
 
De fleste mennesker bruger i gennemsnit over 250 dage på deres arbejde, det er rigtig meget tid!  Over to tredjedele af dit år. Min mission er at klæde ledere og leder-teamet på til at skabe omgivelser og visioner for medarbejderne, som kan inspirere og kan bringe mere passion frem i de mennesker der arbejder i virksomheden og for virksomheden.
 
Her er et par eksempler på de fordele, som formålsmetoden kan bringe til ledere og organisationer:
 
☑︎ Højere engagement.
☑︎ Et højere niveau af etik
☑︎ Skabe ejerskab hos medarbejderne med organisationen
☑︎ Nemmere at træffe de gode valg
☑︎ At håndtere forandring bedre
☑︎ Dybere følelse af mening i hverdags-arbejdet
☑︎ Nemmere at se "The Big Picture”
☑︎ En følelse af retning, selvom der er meget usikkerhed
☑︎ Mere robusthed
 
Ser alt for godt ud til at være sandt, ikke? Sagen er, det er ikke så let at bare finde dit formål og blive målrettet. Det kræver en smule detektivarbejde, en masse refleksion og en betydelig kiggen indad. Vi har alle en hensigt og værdier der guider os; Vi behøver ikke at opfinde dem - vi skal opdage og forbinde dem. 
 
Efter at have mødt hundredvis  af ledere over hele verden kan jeg virkelig sige, at alle dem, der byggede fantastiske højtydende organisationer eller hold, havde en meget stærk følelse af formål. Det er en dyb, følelsesmæssig proces og kun gennem dyb refleksion og indre arbejde vil du finde det. Du er nødt til at forstå din fortid, og din ønskede fremtid og de tidspunkter hvor alt var i flow, men også de tidspunkter i gennem hele dit liv, som har udfordret til maksimum. 
Dette vil give dig mange spor og brikker til brug i dit eget puslespil.
 
Hvad gør os lykkelige ? Hvad driver dig gennem livet ? Hvornår ved du, at du er ankommet til det sted i livet, hvor du føler du hører til ? 
Hvad får dig til at stå op om morgenen? er det jobbet, børnene, kæresten eller partneren…er det fordi du er SÅ motiveret for dit nye projekt eller er det den hyggelige tid ganske tidligt om morgenen, hvor byen sover og du har tid til din kop dampende varm kaffe og (net)avisen?
 
Hvornår mærker du overskuddet?…Er det der hvor du har energien og LYSTEN til at starte et projekt eller hjælpe en du kender ….eller ikke kender. Overskuddet som gør at du holder døren for en forbipasserende, giver din p-plads til en ældre dame, lader en alene mor komme først i køen, fordi børnene hun har med er trætte og det er ulvetime?
 
På et eller andet tidspunkt i vores liv har nogle af os haft et ønske om, “at ændre verden”, “at gøre verden til et bedre sted at være”, “Leve det gode liv”m.v. Var eller er du en af dem ?
 
Det jeg nok spørger dig om er; kender du dit formål, din mission for den tid du har her, på planeten jorden ? 
Jeg tror på at FORMÅL er alt ! Uden formål vil vores gøren og laden være uden vores egentlige naturlige retning, FORMÅL skaber din IDENTITET og dermed din tro på dig selv, hvem du er inderst inde. Formålet motiverer, giver lys for enden af tunnellen, formål giver dig mod til at blive ved med at holde fast i din passion. Passion betyder i virkeligheden "at lide velvilligt" og for, at vi kan gøre det og holde fast i det…tænker jeg, er det et absolut must, at kende dit sande formål. 
 
Igennem mit arbejde med mange forskellige mennesker og virksomheder de sidste mere end 20 år, har jeg fundet ud af at de fleste forhindringer stammer fra, at mennesker har glemt deres sande formål. Det der sker når et menneske har glemt dets sande formål er , at de får meget svært ved at finde frem til deres rolle i deres eget liv, med andre ord, de ved ikke vide hvad deres identitet er. Mennesker der føler sig i vildrede eller mangler fokus og balance i deres liv kan ofte finde problemet i manglende kendskab til deres identitet. Identitet handler om hvem du er. Hvis ikke vi gør os tanker om hvad vores sande identitet er, vil vores identitet blot være et produkt af arv og miljø, og vi er meget mere end det.
 
 
---–------------------------------------------------------------------------
 
I 2012 sad jeg i flyet på vej mod Tokyo. Turen til japan er en mangeårige kulmination af barndomsdrømmen, kampkunst-træningen og min store interesse i det feudale Japan. Lige siden jeg var 13-14 år har jeg haft en unaturlig stor interesse i Japan, psykologi, adfærd og hvorfor mennesker gør som de gør.  Det der fascinerer mig ved Japan, deres kunst, disciplin og deres kampkunst er nok i virkeligheden, det simple...de har fjernet alt det unødvendige og kun efterladt kernen, visdommen og det æstetisk smukke. Det giver mig en ro og en følelse af større kontakt til naturen og verden især. Det blev bekræftet for mig, at det også var sådan jeg gerne ville leve mit liv! Gør jeg så det? NEJ, slet ikke endnu….men jeg er på vej. Om der er lang eller kort vej tilbage tænker jeg faktisk ikke på…det er en rejse for mig, en rejse udi mig selv og mit. Det kan godt for, den ikke indviede, lyde meget egoistisk, og det er det sikkert også, men ikke på den negative måde, men mere måden; jeg er nødt til, at være ALT for mig selv, før jeg kan være ALT for andre!
 
På turen fik jeg indblik i flere ting inde i mig selv…følelsesmæssigt kunne jeg virkelig mærke, at for mig er det super vigtigt at have min familie tæt på…det var en pine, ikke at mærke de små arme omking mig fra mine små piger, eller lige tjekke ind på min store søn og, hvordan han havde det…eller mærke min kærestes beroligende hænder og nærvær. Jeg ER bare et stort familie-menneske, en vigtig erkendelse for mit vedkommende, da det er med til, at skærpe MIT formål her i livet og hvilken rolle jeg så spiller. Så næste gang må de med på en af mine længere ture.
 
Jeg blev også meget sikker på, hvad jeg ville være en del af i mit eget liv, hvor lidt jeg egentlig kan “nøjes” med på sådan en tur. Og jeg vidste også dybt inde at Aikidoen(kampkunsten) var kommet for, at blive hos mig resten af mine dage. Det giver mig en ro, en sikkerhed (ikke kun fysisk overfor evt farer) men også mentalt. Jeg ved jeg kan klare de situationer jeg kommer i altid.
 
Hvem er Kim?
 
Jeg har været med i Fear Factor på TV3.
Været Coach på TV programmet “Syv Sure Mænd”.
Jeg har danset på et menneske-tomt torv i Prag med en fremmed.
Jeg har været mimer på gågader rundt i Europa, og tjent håndøre.
Jeg har spillet teater det meste af mit liv og til tider levet af andres velgørenhed.
Jeg har set døden i øjnene som 11 årig, da jeg fandt min far…død af et hjertestop.
Jeg har kysset under stjernerne.
Jeg har elsket på stranden.
Jeg har mødt min sjæleven.
Jeg er far til 3 fantastiske børn.
Jeg elsker mig selv.
Jeg hader mig selv.
Jeg har Bungeejumpet
Dykket med hvide hajer.
Jeg har mødt berømte mennesker.
Jeg har snakket og lyttet til fattige, syge og desperate mennesker.
Jeg har coachet topledere.
Jeg har talt til tusinder af mennesker.
Jeg elsker livet!
 
Udover det er jeg  stifter af The Shift Key. Jeg er 47 år (2019) og er certificeret Life og Businesscoach fra Manning Inspire, NLP Master Practitioner og NLP Master Trainer certificeret af Richard Bandler, Paul McKenna og John LaValle. Jeg har fulgt Anthony Robbins siden 1997 og haft fornøjelsen af deltagelse på Tonys seminarer i ind og udland. Jeg har arbejdet som sælger i mange år sideløbende og har lært utrolig meget i min kontakt med mennesker fra alle samfundslag og kulturer. Ud over arbejdet som Forandringscoach og kursusleder er min store lidenskab teater og film, som jeg har beskæftiget mig med i snart 20 år, hvor jeg har været heldig, at stå på forskellige scener i Danmark og en enkelt gang i Tyskland. Jeg har medvirket i film, reklamer og TV shows. Alt det, giver mig en unik mulighed for at præsentere træninger, coaching-sessioner og foredrag på en indlevende måde.
 
Hvad vil bogen gøre for dig?
 
Formålet med bogen her for mig er, at du sidder tilbage med en række metoder, redskaber og et mindset, som vil hjælpe dig til, at tage bedre beslutninger når det kommer til ledelse af medarbejdere, kollegaer, foreningsmedlemmer m.fl ud fra et perspektiv, hvor vi taler om Formålsdrevet Adfærd og Lederskab.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sed sapien quam. Sed dapibus est id enim facilisis, at posuere turpis adipiscing. Quisque sit amet dui dui.

CALL TO ACTION

Stay connected with news and updates!

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.
Don't worry, your information will not be shared.

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.